verwoorden-home

Henny het geheugen van LIAG

Dit jubileumboek werd Henny aangeboden bij haar pensioen. Na 41 jaar nam zij afscheid van de zaak. In het boek wordt haar rol binnen het bedrijf beschreven en worden anekdotes en herinneringen rond Henny door collega’s verwoord.

Henny:
“Een blijvend aandenken aan mijn werkzame leven. Een onvermoede verwoording van hoe mijn collega’s mij zagen. Een mooi document om van tijd op tijd op terug te vallen”.

Ontwerper: Loek Bakhuijzen
Schrijver: Pia Bronsveld

verwoorden-jubileumboek-liagverwoorden-jubileumboek-liag

Cor is Cor

Cor kreeg het boek uitgereikt bij het afscheid van zijn collega’s. Hij nam afscheid van zijn collega’s, omdat hij door zijn ziekte niet lang meer te leven had. Zijn collega’s doen hun zegje over hem en zijn carrière. Het boek is een blijvende herinnering voor zijn vrouw, kinderen en vrienden.

Ontwerper: Pia Bronsveld i.s.m. Marjon de Haan
Schrijver: Pia Bronsveld

verwoorden-jubileumboek-corverwoorden-jubileumboek-cor

Gras

Na ruim 30 jaar gewerkt te hebben als architect en als directielid bij het architectenbureau is Maarten met pensioen gegaan. Bij zijn afscheid ontving hij dit boek met daarin een beschrijving van zijn carrière in woord en beeld en van Maarten als architect en persoon. “Goed gedaan, Pia! Pia heeft een groot gedeelte van mijn werk op een goede wijze in kaart gebracht. Het is een aantrekkelijke manier om kennis te maken met het werken op een architectenbureau en om kennis te maken met de architectuur.“

Ontwerper: Martha de Geus, LIAG
Schrijver: Pia Bronsveld

verwoorden-jubileumboek-grasverwoorden-jubileumboek-gras